avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot da consultanta juridica pe pfa?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot da consultanta juridica pe pfa?

buna ziua. sunt absolventa a facultatii de drept, si am un pfa din martie 2012. As fi vrut sa stiu daca as putea incheia vreo forma de colaborare cu un srl caruia sa ii acord consultanta juridica.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: anamaris , utilizator 15:58, 22 Ianuarie 2013
Ce fel de PFA aveti? ... adica, in ce domeniu ?
Nu puteti.
Activitatile juridice se pot desfasura numai de anumite persoane autorizate ,cum sunt avocatii ,notarii ,executorii judecatoresti etc.
Nu veti putea acorda legal consultanta juridica pe PFA. Forma legala va fi aceea de inscriere in barou.
Consultanta juridica nu pot oferi decat avocatii, notarii sau executorii judecatoresti. De asemenea, mai poate oferi consultanta consilierul juridic numai angajatorului său in virtutea indeplinirii atributiilor sale de serviciu ca urmare a raportului contractual de munca pe care il are incheiat cu acesta.
Puteti sa va angajati la srl consilier juridic

Alte discuții în legătură

Consultanta juridica - in calitate de persoana fizica autorizata monicaariton monicaariton Buna ziua, Am o intrebare. O persoana fizica autorizata poate oferi consultanta juridica pentru persoane juridice sau fizice?Bineinteles, daca este absolvent ... (vezi toată discuția)
absolventa facultatea de drept- consilier juridic aleb aleb Buna seara! Am absolvit facultatea de drept in iunie 2012 si in prezent sunt in cautarea unui loc de munca. As dori sa aflu modalitatile in care se poate ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic stagiar roxana - elena roxana - elena buna ziua! doresc sa va intreb daca un consilier juridic stagiar poate sa-si infiinteze un pfa ,sau srl ,sau ii ( asociat unic) cu codul caen 6910 Activitati ... (vezi toată discuția)