avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii \\"Declaratia privind obligatiile de plata a ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

"Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate".

In februarie 2012, la infiintare am depus declaratia 010 optand pt depunerea lunara a "Declaratiei privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate".
Daca am 1 angajat si si o cifra de afaceri mai mare de 100000 euro trebuie sa mai depun "Delaratia privind optiunea pt depunerea lunara a "Declaratiei privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate"?

Alte discuții în legătură

termen-limita 25 septembrie pentru optiunea de depunere lunara a declaratiei 112  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Modelul declaratiei 112 a fost reglementat si aprobat de Agentia Nationala de Administrare Fiscala. ANAF a stabilit astfel cum va fi continutul formularului ... (vezi toată discuția)
D112 lunar stelach stelach Buna ziua, Conform Ordonantei 30/2011, in situatia in care o firma care in anul fiscal 2012 a optat pentru declararea si plata lunara a impozitelor la ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratia 112 gabitza1980 gabitza1980 Buna dimineata.Avem o societate platitoare de impozit micro cu 6 salariati toti angajati in 2011.C.A pe 2010 =0.Am depus declaratia 112 lunar inclusiv luna ... (vezi toată discuția)