avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Auto achizitionat cu asigurare falsa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Auto achizitionat cu asigurare falsa

Buna ziua,

De curand am achizitionat un autoturism pentru care fostul proprietar pretinde ca are numere si asigurare de Germania valabile pana in 2014. Din fericire am fost inspirat sa scriu un email la firma care apare ca asiguratoare. Acestia mi-au raspuns ca masina respectiva nu mai apare ca asigurata in Germania si ca polita care le-am dat-o este invalida.

Intrebarea mea este ce pot face? Ma ajuta la ceva sa depun o plangere penala? Imi imaginez ca sunt sanse infime (sau inexistente) sa imi mai recuperez banii de la fostul proprietar insa as vrea macar sa il ard, poate se invata minte.
Masina oricum o sa o dau la dezmembrari (sau chiar o sa imi pun capul sa o dezmembrez personal), nu vreau sa mai pateasca si altii mai stiu eu ce.

Cu stima,
Mircea D.

Alte discuții în legătură

Cum pot radia un autovehicul proprietate personala care nu mai exista fizic? idomar_elike idomar_elike Buna ziua, stimati forumisti. Am o problema spinoasa de rezovat si asi dori sa ma sfatuiti ce pot face sau daca mai pot face ceva. Asi dori sa rezolv problema ... (vezi toată discuția)
Cum radiez fiscal masina costelpandele costelpandele buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul ... (vezi toată discuția)
Radierea autoturismului catalinmail072007 catalinmail072007 Daca nu circul cu autoturismul, acesta va fi radiat din circulatie, dupa o anumita perioada, in lipsa RCA-ului sau a ITP-ului ? Mentionez ca ambele imi expira ... (vezi toată discuția)