avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu medical refuzat la plata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu medical refuzat la plata

Buna ziua, as avea si eu o intrebare legata de un concediu medical. In luna mai 2011 am avut un concediu medical, care mi-a fost refuzat la plata pe motiv ca nu a fost completat corect de catre medicul care l-a eliberat, dar nici nu mi s-a dat sansa sa-l corectez, la acel moment. Din acest motiv, am fost nevoita sa merg la munca, in perioada respectiva (in statul de plata fiind trecuta prezent). Acum, dupa aproape doi ani, vor sa faca o rectificativa si sa imi ia in considerare acel medical, care este in aceeasi forma, nu a mai fost modificat. Este legal acest lucru? Eu am si in momentul de fata acea declaratie data de societate, in sensul refuzului la plata.

Alte discuții în legătură

Cod indemnizatie gresit pe certificatele de concediu medical claudia_edi27 claudia_edi27 Buna ziua,am o problema........de pe 25 ianuarie sunt in asteptarea banilor de pe concediu medical in urma unui accident de munca.....am dus concediile ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale mdaiana mdaiana Va rog sa-mi explicati cum se procedeaza in cazul in care un angajat aduce un certificat medical care ar necesita viza medicului expert (nr. de zile din ... (vezi toată discuția)
Concediu medical roxanacovalschi roxanacovalschi am avut concediu medical pe codul 932 de pe 1.07.(a picat intr-o duminica) pana pe 8.07.12...problema este ca acesta a fost eliberat pe data de 3 (marti)...si ... (vezi toată discuția)