LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T? Accesează live evenimentul
buna ziua,
am un imobil inchiriat unei persoane, pana la data de 1 martie2013.
Contractul este inregistrat la finante.
Ca persoana sa-mi elibereze imobilul la data cuvenita si stabilita in contract mai trebuie facute alte formalitati de genul preavize sau notificari cu 30 de zile inainte??
sau asa cum am vazut:
Expirarea termenului Art. 1.809
(1) Contractul de locatiune inceteaza de drept la expirarea termenului convenit de parti sau, dupa caz, prevazut de lege, fara a fi necesara o instiintare prealabila.
(2) In privinta obligatiei de restituire a bunului dat in locatiune, contractul incheiat pe durata determinata si constatat prin inscris autentic constituie, in conditiile legii, titlu executoriu la expirarea termenului
Asadar la data de 1 martie a.c. contractul inceteaza iar daca chiriasul nu a predat imobilul eu pot intra in casa!!
Evacuare chirias
Vali1961
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti care este modalitatea legala de a evacua din proprietatea mea un chirias caruia i-a expirat contractul de inchiriere si care ... (vezi toată discuția)