avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare spor vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare spor vechime

Buna seara,

Perioada lucrata si inregistrata in cartea de munca in calitate de asociat la o Asociatie Familiala, (anii 2000-2006) asigurari ce au fost platite in baza Declaratiei de asigurare incheiata in conformitate cu OUG 41/2000, se poate lua in calcul la stabilirea sporului de vechime??
La o angajare ulterioara, in sistemul bugetar aceasta perioada lucrata si inregistrata in cartea de munca imi da dreptul la spor de vechime ?

Unde as putea gasi trimiteri in legislatie?

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2013
stelaburac, utilizator

Alte discuții în legătură

Trecerea la o noua trepta de vechime/sporul de vechime sebastian. sebastian. Doresc sa stiu daca satisfacerea stagiului militar este socotit ca vechime pentru trecerea la o alta treapta de vechime,dar perioada de somaj care a fost ... (vezi toată discuția)
Vechime in campul muncii fanady fanady Buna ziua. In calitate de asociat unic si administrator la o societate comerciala va transmit urmatoarele : 1. In perioada 01.01.1995 am ... (vezi toată discuția)
Sporul de vechime aila aila pt a acorda sporul de vechime in munca conf. HG281/1993, Contr col de munca ( lucrez in instit bugetara), treb sa calc din cartea de munca toata per lucrata de ... (vezi toată discuția)