avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sunt acuzat de inselaciune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

sunt acuzat de inselaciune

Buna seaa tuturor.....am o problema mai delicata....e vorba de o fosta relatie cu o fata care nu mai scap de ea ...astazi ma.chemat la politie cu tatal ei unde a sustinut ca am inselato....lucrurile stau altfel...ea a facut cateva abonamente la [editat] firme de telefonie mobila ..plus ca a luat un laptop datla [editat] ..eu iam dat bani pe telefoane si pe laptop dar ia sustine ca nu iam dat nimic insa am hartii la mana cu martori ca iam dat bani ...plus ca iam dat si imprumut bani si.am.hartie de mana cu martori....as vrea va rog cine cunoate astfel de cazuri sa pot deschide subiectul mai larg si sa dezvolt.....va multumesc anticipat


Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2013
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Cel mai recent răspuns: rrazvann , utilizator 10:27, 22 Februarie 2013
Este o situatie care se poate lamuri si rezolva prin mediere, daca o convingeti sa vina si ea la mediator.

In functie de situatie, daca fata inca nu a depus plangere penala, puteti face un acord prin care sa renunte la pretentii, iar daca a depus deja plangerea penala, puteti sa ajungeti la un acord ca sa o retraga.

Avantajul este ca, in situatia in care reusiti sa lamuriti lucrurile la mediere, ramaneti cu acest acord scris care va scapa de orice belea pe viitor ( prespunand ca situatia reala este cea descrisa de dvs.)

Nu reiese clar varsta fetei - insa oricum la mediere poate asista si tatal ei, daca are un rol important in acest conflict si daca dvs gasiti oportun.
Fata are 28 de ani dsr parintii ei o tin din scurt...nu mai pot scapa da dea cans a auzot ca nu vreau sa mai am nimic cu ea a decurs la asava ... A facut abonamente la [editat] unde eu am.cumparat telefoanele dupa ce lea luat iam dat banii ci martori insa ea nu recunoaste spune ca eu am santajato spunandui ca ne vom muta impreuna...niciodata nu iam spus asa ceva...sunt disperat nu mai am somn....iam dat si bani imprumut 22 de mil lei vechi ca avea nevoie sa achite un[ editat ] imprumut care cica tot eu am.obligato sa il faca ...ce parere aveti...? Sustin ca am inregistrare audio cand spune ca iam dat baniii si sca iam achitat laptopul si telefosnele astept mesajul dumneavoastra sa ma indrumati...scuze pentru ortografie dar scriu de pe tel si e cam greu si dificil
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2013
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
mediator_Constantinescu a scris:

....iar daca a depus deja plangerea penala, puteti sa ajungeti la un acord ca sa o retraga.


E, uite asta eu nu o mai pricep! Cum sa-si retraga plangerea la o infractiune unde care nu este de plangere prealabila.
Este vorba de inselaciune.

@alexandrubercea

Daca aveti martori ca i-ati dat banii nu aveti de ce sa va faceti probleme. Nu este infractiune aici.
Daca exista dovezi scrise cu plata unor sume de bani este exclusa inselaciunea ca infractiune.
Din ce descrieti dvs nu vad nici o infractiune.

Alte discuții în legătură

Caz ContSters389662 ContSters389662 Buna ziua ! Am primit un exemplar de la judecatoria .... In care scrie Ca sunt dat in judecata pentru inselaciune . Imi scrie cu drept de cotestatie in ... (vezi toată discuția)
Plangere la politie imprumut de bani adyr adyr In urma cu aproape un an am lucrat la un fost coleg de servici unde am schimbat incepand de la prize, intrerupatoare, lustre, am tras alimentare separat ... (vezi toată discuția)
Am fost păcălit la vânzarea unui iphone: mi-au schimbat banii, mi-au dat mai puțini Alex.pit Alex.pit Buna seara... Am pus la vanzare un iphone x pe un site de vanzari....Am fost contactat de o persoană ...am stabilit o întâlnire neam intalnit ... (vezi toată discuția)