avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... marire pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

marire pensie

Am o pensie de urmas de 220 de roni si 100 roni o suma compensatorie.Azi am incasat pensia si nu am primit nicio marire,cum au primit alti pensionari.Ce stiti-eu nu am dreptul la marire.
Multumesc respectuos pentru raspunsurile ce mi le veti da
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:54, 24 Februarie 2013
Nu exista pensie de urmas in plata,mai mica de 350 de lei.
[ link extern ]

Indemnizatia sociala pentru pesionari,nu s-a majorat.A ramas tot la nivelul de 350 de lei.
Buna ziua!Pensia de urmas a fost pentru jumatatea de norma a sotului,250 din suma de 500 pe care ii primea sotul.La suma asta s-a adaugat 100 de roni indemnizatie sociala.Din 2007 am aceeasi pensie - total de 350.Stiu ca indemnizatiile astea sunt fixe si nu se majoreaza.Intrebam de marirea pensiei.Multumesc.
1. Pensia de urma se majoreaza si ea ca toate celelalte pensii, cu 4 %.

2. Dar ea va ramane tot sub 350 lei si se va completa de catre stat pana la suma de 350 lei, deci veti ramane tot cu suma de 350 lei.

3. Pensia de 250 lei va deveni 260 lei iar completarea de la sta va fi de 90 lei, pentru a se acoperi minimul de 350 lei.
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Va multumesc!mi-ati dat un raspuns foarte concludent.Ca sa raman intr-o nota optimista,tre sa astept ca pensia minima sa fie mai mare de 350.Multumesc inca o data

Alte discuții în legătură

Pensie urmas dupa ambii parinti barnasorina barnasorina Buna ziua. eu si sora mea de 6 ani am ramas orfane de ambii parinti,iar eu i-am devenit tutore. ea primea pensie de 350 lei dupa mama,iar acum dupa ce tata a ... (vezi toată discuția)
Marire pensie urmas m.a.i. IstrateAlex IstrateAlex In urma cu 10 ani, tatal meu a decedat in urma unui accident rutier cauzat de o autoutilitara M.A.i. Eu sunt beneficiarul unei pensii de urmas de 100 de lei ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas stegaru florentina stegaru florentina Ati putea sa imi explicati de ce nu putem beneficia de diferenta pana la 350 ron sub forma de pensie sociala minima?Multumesc1 (vezi toată discuția)