avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... taxa timbru
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

taxa timbru

Ma poate ajuta cineva cu datele contului in care se poate achita taxa pentru un dosar de insolventa, aflat pe rolul Tribunalului Bihor ?

Exista un site sau o baza de date, unde se pot accesa aceste informatii in mod centralizat ? DIn pacate doamnele de la registratura nu vor sa ajute mereu, iar un drum de mai multe 100 de km nu merita doar pentru a achita o taxa de 39 ron :)

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters81267 , utilizator 10:05, 27 Februarie 2009
Taxa judiciara de timbru nu se mai achita la directia de taxe a primariei ci la Trezorerie in contrul Ministerului Justitiei. Asa ca puteti merge in orice oras la trezorerie si sa achitati acolo taxa de timbru.


Av. Gheorghe Alexandru
Taxele judiciare de timbru se vireaza pe baza de ordin de plata pentru trezoreria statului (OPT) sau se depun în numerar de catre platitori, in contul de venituri al bugetului de stat 20.07.01.03 „Taxe judiciare de timbru si alte taxe de timbru", deschis pe codul de identificare fiscala al Trezoreriei Statului 8609468.
Platitorii pot achita taxele judiciare de timbru atat in evidenta fiscala, cat si la unitatile trezoreriei statului in raza carora acestia sunt luati in evidenta fiscala, cat si la unitatile trezoreriei statului in a caror raza teritoriala se afla sediile instantelor de judecata.
Atunci inseamna ca eu, firma din Tg-Mures, achit la Trezoreria de aici, in contun indicat de D-voastra taxa, iar dovada platii o anexez la celelalte acte si pot sa trimit la Oradea ?

Incet dar sigur, unele lucruri se mai simplifica si la noi:)
Ultima modificare: Miercuri, 18 Februarie 2009
magyari, utilizator
Da anexati dovada platii la celelalte acte.
Va multumesc mult de tot

Alte discuții în legătură

Unde platesc taxa de timbru? molnarakos molnarakos Buna Ziua! Societatea la care lucrez are sediul in Tusnad Bai, Jud Harghita. Avem un proces la Tribunalul Harghita la care trebuie sa achitam taxa judiciara ... (vezi toată discuția)
Taxa divort- unde platesc ? andra-celia andra-celia Buna seara,imi puteti spune si mie va rog unde pot plati taxa de timbru pentru divort?eu sunt din ilfov,platesc la cec sau la primaria din localitatea in care ... (vezi toată discuția)
Plata taxei judiciare de timbru Gabi098 Gabi098 Unde trebuie sa achit taxa judiciara de timbru daca am domiciliul in Iasi si sunt reclamanta intr-un proces ce se desfasoara la Judecatoria Targu Neamt? (vezi toată discuția)