avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... organizare concurs administrator de patrimoniu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

organizare concurs administrator de patrimoniu

va rog sa-mi spuneti care este regulamentul de organizare a concursului pentru ocuparea unui post didactic auxiliar?unde in gasesc, mai exact regulamentul de organizare a concursului pentru angajarea unui administrator de patrimoniu in scoala? e o metodologie, o lege, HG?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:01, 10 Octombrie 2018

În temeiul art.26.alin.7 din Legea nr.284/2010 a salarizării unitare a personalului plătit din fonduri publice, art. 91 din Legea educaţiei naţionale nr.1/2011, precum şi în temeiul prevederilor H.G.nr.286/2011 –Regulament cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant corespunzător funcţiilor contractuale din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.

Pentru participarea la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:
Condiţii specifice:
studii şi experienţă:
• îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare pentru funcţia de inginer / subinginer, economist;
• experienţă de minim 3 ani în domeniul specializării de pe diplomă;


Temei legal si conditii specifice pentru ocuparea postului dorit de dumneavoastra succes.
Legea nr.1/2011:
Art. 250 Pentru ocuparea funcţiilor didactice auxiliare trebuie îndeplinite următoarele condiţii de studii:
......
k) pentru funcţia de administrator financiar - îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare pentru funcţia de contabil, contabil-şef;

l) pentru funcţia de administrator de patrimoniu - îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare pentru funcţia de inginer/subinginer, economist.
va multumesc. sa inteleg ca daca legea 1 precizeaza :îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare pentru funcţia de inginer/subinginer, economist, nu putem angaja un absolvent cu studii medii? precizez ca pe statul de functii este aprobat postul ca administrator de patrimoniu cu studii medii, treapta III, ceea ce contravine legii 1. daca exista aprobarea, e ok?
Daca exista aprobarea, atunci este bine ... insa va trebui sa atrageti atentia ca este in contradictie cu prevederile legale ...
sa inteleg, prin urmare, ca este o scapare a lor?

Alte discuții în legătură

Conditii incadrare administrator financiar la scoala mihteo mihteo care sunt conditiile legale pt ocuparea postului de administrator financiar la o scoala gimnaziala? (vezi toată discuția)
Administrator patrimoniu mariuskusters mariuskusters Buna ziua,sunt administrator patrimoniu studii medii,doresc sa particip la concurs pentru ocuparea unui post de aministrator patrimoniu studii superioare,Sunt ... (vezi toată discuția)
Ocupare post crysionela crysionela Buna ziua, Ce studii trebuie sa aiba o persoana pentru a ocupa functia de administrator patrimoniu la un liceu? Multumesc ... (vezi toată discuția)