avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt magazin - recunoastere, declaratie, consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt magazin - recunoastere, declaratie, consecinte

acum 3zile verisoara mea a fost prinsa cand a sustras un produs in valoare de 30 de lei. produsul a fost restituit si a fost chemata politia. a dat o declaratie in care a recunoscut fapta. vreau sa stiu daca i se face dosar penal si ce o sa pateasca. sau daca va aparea in cazier. astept raspuns. multumesc
Cel mai recent răspuns: dia0444 , utilizator 20:35, 13 Martie 2013
este posibil sa primeasca o amenda administrativa ce poate fi inscrisa in cazier, fapta nu prezinta, este adevarat, un grav pericol social.
multumesc mult pentru raspuns. vreau sa mai stiu va rog cand o sa fie chemata la sectie sau cum se procedeaza?...fiul ei vrea sa intre la o scoala militara..il va afecta cu ceva asta?...multumesc
nu va afecta cariera militara a fiului dansei, in privinta chemarii la sectie, va fi instiintata de organul de cercetare penala, prin citatie la domiciliu sau telefonic
multumesc mult vreau sa va mai intreb dupa cat timp va fi chemata . si ce inseamna o amenda administrativa sau penala?
o data exacta nu va pot preciza, veti fi cu siguranta incunostiintata de catre organul de cercetare , amenda este acea sanctiune pecuniara, baneasca ce urmeaza sa o achitati in baza rezolutiei primite, se achita la trezoreria aferenta sectorului in care locuiti, pt provincie Consiliul Local

Alte discuții în legătură

Furt supermarket emiliades emiliades am fost surprinsa de agentii de paza a unui supermarket dupa ce am sustras un parfum Tester in val de 39 lei in care mai erau cativa mililitrii de parfum si o ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am 14 ani ,recent am furat din gluma un produs( tricou) ... AlinaAli5569022 AlinaAli5569022 Buna seara, Am 14 ani ,recent am furat din gluma un produs( tricou) si am fost prinsa de pazinicul magazinului ,acesta a chemat menegera si aceasta la randul ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin mariana 35 mariana 35 Acum 7 luni am avut cea mai urata zi din viata mea.Dintr-o naivitate copilareasca si bineinteles,o prostie fara margini am luat dintr-un market un parfum.M-au ... (vezi toată discuția)