avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Numar unic pentru CIM si terminare cim determinat + ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Numar unic pentru CIM si terminare cim determinat + reluare prin cim nedeterminat

Fiecare contract, act aditional sau decizie are un numar unic de inregistrare; aceste numere se dau dintr-un registru special sau din registrul de intrari/iesiri al firmei? Aceste numere sunt unice, sau la inceputul fiecarui an se reia numerotarea? Este diferenta intre firme si institutiile publice (la firme se poate merge cu numerotarea chiar daca trece anul fiscal pe cand la institutiile publice se poate relua de la 1)?

La terminarea unui contract pe perioada determinata, daca se doreste continuarea colaborarii prin incheierea unui contract pe perioada nedeterminata stiu ca se faca printr-un act aditional; este gresit cazul in care la terminarea cim pe perioada determinata pt. continuare colaborarii se semneaza un nou cim pe perioada nedeterminata? Daca se intampla acest lucru in cursul derularii cim pe perioada determinata si de comun acord acesta se inchide si se semneaza un altul pe perioada nedeterminata?

Alte discuții în legătură

Numere de inregistrare intrari- iesiri gabi.b gabi.b Evidenta numerelor de inregistrare a contractelor de prestari servicii se tine separat de adeverinte, imputerniciri, adrese sau se inregistreaza toate ... (vezi toată discuția)
Angajat pe perioada determinata cristinaschmidt cristinaschmidt Am angajat cu contract de munca o persoana pe perioada determinata in data de 11.11.2008, pe postul titularei care a fost in concediu pentru ingrijire copil. ... (vezi toată discuția)
Nedeterminata / determinata ginnyy ginnyy 1.Pot incheia act aditional la un contract de munca pe durata nedeterminata prin care modific contractul intr-unul pe durata determinata? (fiind vorba si de o ... (vezi toată discuția)