avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silitã prin poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silitã prin poprire

Înfiinţarea unei popriri solicitată de către "un consiliu local" pentru o amendă (pentru parcare), solictare de înfiinţare adresată angajatorului (care este o instituţie publică) se poate face doar în temeiul adresei de înfiinţare a popririi trimisă de către creditorul popritor (consiliul local) sau executarea silită prin poprire se poate face doar prin intermediul executorului judecătoresc?

Alte discuții în legătură

Executarea silitã prin poprire floreaionelm floreaionelm Înfiinţarea unei popriri solicitată de către \\"un consiliu local\\" pentru o amendă (pentru parcare) neplătită, solictare de înfiinţare adresată ... (vezi toată discuția)
Datorii banci mancipri mancipri AM FACUT CREDIT LA O BANCA . SUNT BUGETAR . NU REUSESC SA PLATESC LA TIMP RATA DAR CU ANUME INTARZIERI TOTUSI REUSESC SA PLATESC . BANCA A TRIMIS LA SERVICI O ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie Rokvit Rokvit Pensia o primesc in cont la BRD Group Société Generale în România,și este virată de Ministerul de Interne. Nu locuiesc în România și nu am niciun bun ... (vezi toată discuția)