avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cine plateste bransamentul la apa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cine plateste bransamentul la apa

in avizul de bransare la reteaua de apa scrie (in conformitate cu art. 3 litera i si k din legea 241 din 2006 Bransamentul pana la contor ,inclusiv caminul de bransament si contorul ,apartin retelei publice de distributie,indiferent de modul de finantare a executiei.) Conform acestei legi avem,
i) bransamentul de apa-partea din reteaua publica de alimentare cu apa care asigura legatura dintre reteaua publica de distributie si reteaua interioara a unei incinte sau cladiri.Bransamentul ,pana la contor,inclusiv caminul de bransament si contorul ,apartin retelei publice de distributie,indiferent de modul de finantare a executiei.FINANTAREA EXECUTIEI bransamentului se asigura DE OPERATOR,RESPECTIV de UTILIZATOR, CORESPUNZATOR PUNCTULUI de DELIMITARE a INSTALATIILOR.Amplasamentul CAMINULUI DE BRANSAMENT SE STABILESTE la PUNCTUL de DELIMITARE a INSTALATIILOR de regula la limita de proprietate a utilizatorului.
Care este partea din finantare care ar trebui suportata legal de operator?

Alte discuții în legătură

Mentenanta instalatie publica apa potabila alexandrust alexandrust Salutare, Am nevoie de un sfat/idee legat de administrarea, intretinerea si mentenanta instalatiei publice de alimentare cu apa potabila dintr-o ... (vezi toată discuția)
Parti comune instalatie apa bloc cmiep1@yahoo.com cmiep1@yahoo.com buna ziua, as dori sa stiu daca robinetul de izolare a alimentarii cu apa a apartamentului este sau nu parte comuna. mentionez ca bransarea apartamentului se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o problemă. rețelele situate pe domeniul public, ... corbumihai77 corbumihai77 Bună ziua. Am o problemă. Rețelele situate pe domeniul public, au vreo restricție/condiționări?? Mă refer la rețeaua de apă interioara care va fi ... (vezi toată discuția)