avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract Prima Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract Prima Casa

Buna seara ,
Acum trei ani am cumparat un apartament cu programul Prima Casa.,ulterior am ramas fara serviciu si am incheiat un contract de munca pt un an de zile ) in strainatate...
Intrebarea mea e :.pot sa inchiriez apartamentul cit sunt in strainatate, mentionez ca am citit contractul Prima Casa..dar nu am citit despre asa ceva ....
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere apartament , cand proprietarul este in strainatate ralucapopescu ralucapopescu Buna seara , Cum se poate face un contract de inchiriere pt un apartament , cand proprietarul este plecat in strainatate , dar este de acord cu inchirierea ... (vezi toată discuția)
Prima casa Ioana01c Ioana01c Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu conditiile legate de programul Prima casa. Exista vreo lege prin care mi se interzice inchirierea cu contract de ... (vezi toată discuția)
Mostenire calmush28 calmush28 Buna seara am o intrebare in legatura cu o succesiune.. Mama mea a fost casatorita, si a decedat in urma cu cinci luni avand in cobntinuare acelasi nume cu ... (vezi toată discuția)