avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA radiat in septembrie 2010, instiintare de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA radiat in septembrie 2010, instiintare de obligatii plata ANAF 2013

Buna ziua,
Am radiat un PFA in data de 5 septembrie 2010(vroiam la inceputul lui august dar transmiterea dosarului pt ca mi-am schimbat domiciuliul de la Cluj la Gilau a durat mai mult de o luna), in momentul radierii am dorit si am fost nevoita sa platesc toate taxele la ANAF, aceste taxe au fost in valoare de 350 ron(am intrebat daca este suma corecta deoarece credeam ca trebuie putin mai mult dar doamnele de la ANAF au zis ca aceea e suma care mai trebuie paltita.
Precizez ca din septembrie 2010 nu am primit nici un document pana acum in aprile 2013 cand cei de la ANAF mi-au trimis ca am obligatii neplatite.
De la ANAF am obtinut urmatoarele infromatii:
1. ca mi-au ramas sume restante(nu inteleg de ce nu s-au putut calcula corect si de ce nu am fost infromata)
2. ca am avut o suma poprita extrasa din contul personal de 340 Ron in mai 2012 fara sa primesc vreo instiintare(am observat o suma poprita dar am facut o tranzactie in strainatate de 80 euro si credeam ca a fost de acolo suma poprita)
3.ca mai am de plata 150 ron penalizari


Idee e ca mi se pare un abuz faptul ca mi-au fost extrasi bani din cont fara ca eu sa stiu, ca nu am fost instiintata ca s-au facut 'recalculari' si nu a mai fost la fel cu suma pe care am platit-o cand eu am inchis PFA-ul si ca eu acum trebuie sa platesc niste penalizari pe un PFA inchis.

Care sunt pasii care ar trebui sa ii fac in acest caz, intr-adevar legea permite astfel de abuzuri facute de ANAF? se pot face recalculari dupa ureche dupa ce ai radiat un PFA?
Multumesc,
Bianca Huluban

Alte discuții în legătură

Poprire anaf fara instiintare Dana156 Dana156 Buna ziua! In 2015 am avut un PFA pe care l-am inchis in data de 22 Martie 2017 din cate imi amintesc fara nicio datorie. Acum 2 sapatamni am primit de ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont a unei persoane fizice, de catre fisc deiu69 deiu69 Buna ziua! As dori daca se poate o lamurire in legatura cu puterea fiscului de a pune poprire pe un cont la [BANCA]! Povestestea sta in urmatorul fel: sotia ... (vezi toată discuția)
Anaf-ul si executarea silita Marius LM Electro Marius LM Electro Sunt angajat dar pe langa din cand in cand execut cate o lucrare ca PFA. Perodic ANAF-ul face ce face si vine cu tot felul de anexe, recalculari, renustiuce , ... (vezi toată discuția)