Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Adrian_gda 
	    	Utilizator

Adrian_gda 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Adrian_gda 
	    	Utilizator

Adrian_gda 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

campionul2001	                   

\\\'\\\'Prin cererea ....cheama in judecata pe parata ...solicitand  obligarea acesteia la plata drepturilor banesti cuvenite  pentru zilele lucrate si plata ... (vezi toată discuția)
	                    campionul2001	                   

\\\'\\\'Prin cererea ....cheama in judecata pe parata ...solicitand  obligarea acesteia la plata drepturilor banesti cuvenite  pentru zilele lucrate si plata ... (vezi toată discuția)

Krissia .	                   

1. Am un litigiu de munca, in care am castigat, dandu-se o sentinta pe fond in acest sens. Ulterior, am constatat ca desi exista in cuprinsul hotararii ... (vezi toată discuția)
	                    Krissia .	                   

1. Am un litigiu de munca, in care am castigat, dandu-se o sentinta pe fond in acest sens. Ulterior, am constatat ca desi exista in cuprinsul hotararii ... (vezi toată discuția)

ITD	                   

va rog sa-mi spuneti DACA si IN CE CONDITII,reclamantul intr-un proces civil poate fi obligat la plata cheltuielilor de judecata in favoarea paratului,chiar si ... (vezi toată discuția)
	                    ITD	                   

va rog sa-mi spuneti DACA si IN CE CONDITII,reclamantul intr-un proces civil poate fi obligat la plata cheltuielilor de judecata in favoarea paratului,chiar si ... (vezi toată discuția)