avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Declaratia 390- reparatie auto in Polonia
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Declaratia 390- reparatie auto in Polonia

Firma inregistrata in ROI, platitoare de TVA in Romania, efectueaza un transport intracomunitar.In Polonia se efectueaza o reparatie auto si se emite factura cu TVA, desi s-a comunicat cod valid de TVA.O inregistrez la intrai valuta folosind T si o declar in 390 ca si AIC ? Daca nu, unde trebuie sa apara in D 300 ( la rd.26 si 26.1)?

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara-declaratia 390 mary_catalina mary_catalina Buna seara, Va rog frumos sa ma ajutati cu niste indrumari in privinta achizitiilor intracomunitare. O SC inreg. in ROI, cod valid de TVA primeste o ... (vezi toată discuția)
Factura din ue cu tva - bilete de avion anamd25 anamd25 Am primit o factura de la Ryanair pentru bilete de avion pe ruta Italia - Italia, iar aceasta contine TVA de 10%. Imi puteti spune, aceasta factura o declar in ... (vezi toată discuția)
Factura prestãri servicii intracomunitare laurentiu.mihai laurentiu.mihai Salut, Am o mică întrebare. Am un PFA neplătitor de TVA pe partea de consultanţă de marketing şi acum am prins un contract cu o firmă din Polonia. ... (vezi toată discuția)