avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expert contabil 78 de ani, de negasit
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expert contabil 78 de ani, de negasit

Instanta a incuviintat o expertiza contabila financiara si a ales un expert de 78 de ani care nu raspunde la telefon, adica telefonul dat la CECCAR si la instanta nu suna deloc.
Avocata spune ca expertul ar fi trebuit sa ne contacteze dupa ce a primit de la instanta hirtia insa nu s-a intamplat asta. Timpul e scurt si vreau sa ma asigur ca merge bine treaba. Cum stau lucrurile de fapt? Expertul trebuia sa sune sau sa ma duc eu dupa el la adresa sau cum sa fac? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:59, 22 Aprilie 2013
Puteti verifica daca expertul s-a interesat de dosar la arhiva.
Daca acesta nu da niciun semn solicitati la termenul viitor inlocuirea lui.
Expertul trebuie sa trimita partilor adrese prin care sa ii convoace la biroul sau, eventual la arhiva instantei, pentru a se intalni si a ii pune la dispozitie toate documentele necesare expertizei.
Ah, deci asa, el trebuie sa ia legatura cu noi... Multumesc din inima, m-ati calmat.
@Costin...
In situatia in care instanta a dispus realizare de expertiza financiar contabila,expertul contabil ,detine obligatia sa comunice oficial partilor data si ora ,pentru preluare documente de verificat si eventuale precizari
Nu inseamna ca daca este in etate,expertul nu detine cunostiinte in domeniu,ca nu este la zi cu ultimile modificari legislative
Omiteti aspectul ca membrii CECCAR periodic,trebuie sa urmeze cursuri de aliniere la modificarile legislative financiar contabile
Cunoscand numele expertului ,incercati contactarea acestuia la adresa din tabloul expertilor contabili
@ ynocennta

Desi nu agreez stilul acesta de comunicare, cu @, e ca si cum ai tipa la cel ce a postat, se intelege ca lui ii raspunzi, va intreb: in cazul in care nu a facut din obligatia sa el raspunde cumva in fata instantei? Daca el nu si-a indeplinit obligatiile (cum spuneti) de ce as cheltui eu timp si bani sa ma duc sa-l caut prin Popesti Leordeni???? E datoria mea, scrie la lege asta? Eu am telefonat.

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila judiciara elenaalex elenaalex Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu niste informatii privind pasii pe care trebuie sa ii execute un expert contabil judiciar. Tocmai am primit prin posta ... (vezi toată discuția)
se va face aceasta expertiza? mikicr mikicr Buna seara , cautand informatii despre expetize am dat de acest forum si am decis sa apelez la experienta si cunostinta expertilor in domeniu . Sunt ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila judiciara CONSTANTINNICU CONSTANTINNICU varog rag urgent o parere Intr-un dosar civil privind raspunderea patriminiala privind o lipsa in gestiune instanta a aprobat cerea reclamantei de efectuare ... (vezi toată discuția)