avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rog ajutor -DESFIINTARE POST -
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rog ajutor -DESFIINTARE POST -

Rog din suflet pentru cei ce cunosc astfel de cazuri :
-conditiile legale in care se poate desfiinta un post dintr-o unitate si daca sarcinile respectivului salariat pot fi preluate de altcineva;
-daca postul ce se desfiinteaza , mai exista unul similar-ce conditii trebuie indeplinite pentru a se stabili care din cele doua ramane;
-masurile pe care le poate lua salariatul in cauza, daca i se propune un post inferior din punct de vedere al sarcinilor de serviciu precum si a studiilor avute. In speranta unui raspuns de specialitate va multumesc din suflet.

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva?... nedsan nedsan Buna ziua, Ce se poate face daca angajatorul doreste sa desfiinteze un post doar pentru ca doreste sa scape de o persoana incomoda? Se poate proceda la ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post salariata gravida marianar marianar Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: am intocmit actele pentru desfiintarea unui post, i-am dat notificarea salariatei respective prin care ii aduc ... (vezi toată discuția)
Concediere ContSters48919 ContSters48919 in cazul unei concedieri ce nu tin de persoana angajatului (care poate fi individula sau colectiva) se elimina intai locurile vacante, apoi pensionarii care ... (vezi toată discuția)