avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... salon de infrumusetare in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

salon de infrumusetare in bloc

Buna ziua,

Pentru infintarea acestui gen de afacere nu trebuie sa aibe un tabel cu semnaturi de la majoritatea locatarilor ? sau poate stiti unde ar trebuii sa caut . Am inteles ca a semnat doar presedintele blocului pentru pentru deschiderea lui ,este ok?

Multumesc,

Cel mai recent răspuns: monica monica , utilizator 19:09, 25 Aprilie 2013
Nu este O.K. Nu este asociatia Presedintelui.
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2013
ogra, utilizator
Si sa mai spun ca a afisat codul de acces al blocului la fereastra salonului ,cod de acces comun, nu avem interfon.
Schimbarea destinatiei locuintelor se poate face numai cu avizul comitetului executiv si cu acceptul proprietarilor direct afectati cu care se invecineaza, pe plan orizontal si vertical, spatiului supus shimbarii. Vezi art. 42din Legea nr. 230/2007.
Multumesc .
Precizarile dvs dovedesc incalcarea atributiilor si normelor in vigoare de catre persoana mandatata in functia de presedinte de asociatie de proprietari
Schimbarea destinatiei spatiului,legal se poate obtine numai cu acordul a 50+1 dintre proprietari si a tuturor proprietarilor invecinati spatiului unde urmeaza sa se desfasoare activitati de infrumusetare
L nr 230/2007 Art. 32. - 2) Pentru neindeplinirea atributiilor ce le revin, membrii comitetului executiv, inclusiv presedintele asociatiei de proprietari, raspund personal sau in solidar, dupa caz, in fata legii si a proprietarilor pentru daunele si prejudiciile cauzate proprietarilor in mod deliberat.


Art. 42. - Schimbarea destinatiei locuintelor, precum si a spatiilor cu alta destinatie decat aceea de locuinta fata de destinata initiala, conform proiectului initial al cladirii cu locuinte, se poate face numai cu avizul comitetului executiv si cu acceptul proprietarilor direct afectati cu care se invecineaza, pe plan orizontal si vertical, spatiul supus schimbarii.


Alte discuții în legătură

Salon de coafura si frizerie in bloc la etajul 1 cosmodudu cosmodudu Buna ziua am si eu o intrebare .pentru dumneavoastra. La noi in bloc la etajul 1 a locuit un cetatean care a decedat .membri familiei doresc sa faca un ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pentru activitate comerciala in imobil de locuit camilaliman camilaliman Buna ziua, situatia este urmatoarea: - in imobil suntem 7 proprietari - in apartamentul de la parter, a functionat un salon de coafura, pentru care si-au ... (vezi toată discuția)
Firma la parterul blocului silviu1958 silviu1958 In ce conditii poate functiona o firma la parterul unui bloc de locuinte ? (vezi toată discuția)