Sotia mea a fost angajata la o firma din Sibiu, din iulie 2012, firma respectiva si-a mutat sediul social in Bucuresti. Din ianuarie 2013 Tribunalul Bucuresti a admis procedura insolventei, a fost numit un lichidator ca administrator judiciar.
Sotiei nu i-au fost platite salariile pe ultimele 6 luni lucrate in perioada aug 2011- ian 2012. Acum lichidatorul nu vrea sa faca dosar la Fondul de garantare, pentru a primi bani pentru plata salariilor restante, pe motiv ca Fondul nu ar avea bani, si ca are de facut un dosar stufos.Am 3 intrebari:
1.Unde trebuie facut dosarul la Bucuresti sau Sibiu?
2. Poate refuza lichidatorul intocmirea dosarului? Ce poate face legal, sotia mea, pentru a determina lichidatorul sa depuna dosarul la Fondul de garantare.
3. Lichidatorul nu doreste sa dea informatia cu ce suma apare sotia mea la creante salariale si daca apare, ne-a spus doar suma totala pe societate.
Mai subliniez faptul ca sotia detine o decizie definita si irevocabila de la Curtea de Apel Alba Iulia cu privire la drepturile salariale neplatite.
Procese
stancea
buna ziua
va impartasesc problema mea
in anul 2009 am imprumutat 4 persoane cu o suma de bani un tata si 3fii acestia avind sami vinda o casa de locuit dar ... (vezi toată discuția)
Legea 200/2006
andao
Buna ziua
Am contractul de munca suspendat, aflandu-ma in concediu pentru crestere copil. Firma la care lucram e in faliment. Lichidatorul judiciar a depus ... (vezi toată discuția)