avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1424 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... plangere prealabila
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

plangere prealabila

doresc sa fac o plangere prealabila catre Inspectoratul Judetean Scolar prin care sa contest rezultatele obtinute la concursul-gradatie de merit si as dori un model

doresc sa fac o plangere in contencios administrativ impotriva Inspectoratului Scolar Judetean in care sa solicit explicarea detaliata a motivelor pentru care nu mi-a fost acceptat punctajul depus la dosar

Alte discuții în legătură

Contestatie gradatie de merit haifa haifa Buna ziua, exista posibilitatea de a contesta modul de evaluare si nu punctajul obtinut? Sa ma fac inteles: nu am nimic impotriva sa-mi reevalueze dosarul ... (vezi toată discuția)
Un profesor titular care timp de 3 ani a avut o specializare, ... SimonaChs SimonaChs Un profesor titular care timp de 3 ani a avut o specializare, iar următorii 2 ani o altă specializare (disciplină), poate aplica pentru obținerea ... (vezi toată discuția)
Gradatie de merit - neglijenta in serviciu sau sustragere de documente nicusorco nicusorco Am depus dosarul pentru gradatie de merit , profesor . Dosarul cand l am depus avea 145 de file , totul a fost notat. La inspectorat dosarul a ajuns pentru ... (vezi toată discuția)