avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Perioada actualizare carte de imobil (la bloc)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Perioada actualizare carte de imobil (la bloc)

Buna ziua, m-ar interesa sa stiu la cat timp se actualizeaza, cartea de imobil intr-o Asociatie de proprietari, si in baza carei legi.Sau ori de cate ori se schimba administratorul, Comitetul etc, se reinoieste cartea de imobil? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Bogdan-Lucian , utilizator 20:09, 14 Decembrie 2013
Cartea de imobil se actualizeaza de cate ori este nevoie, cand cineva vinde sau cumpara un apartament, de cate ori se schimba un proprietar, sau cand se muta cineva cu chirie.
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2013
ContSters241232, utilizator
Sau cind se naste un copil, ori moare cineva, se casatoreste cineva si intra un membru in familie, etc. In concluzie, ori de citeori intervine o schimbare. Se reinoieste cind nu mai este loc de scris ceva.
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2013
ContSters287867, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Ana1953 a scris:


Se reinoieste cind nu mai este loc de scris ceva.

Cartea de imobil de regula se pastreaza si in caz ca a fost completata,se anexeaza adenda,astfel incat sa existe o evidenta cronologica a tuturor locatarilor
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cartea de imobil alyioana alyioana Buna ziua.\"Seful de scara\" s-a mutat, sotul fiind ales de catre locatari noul \"sef de scara\", primind Cartea de Imobil.Aceasta nu a fost actualizata de ... (vezi toată discuția)
Cartea de imobil, actualizare date in lipsa acceptului locatarilor gabrielaburcea gabrielaburcea Buna seara Cum se actualizeaza cartea de imobil fara a incalca legea privind protectia datelor ? Ce trebuie sa fac daca un locatar refuza sa ofere ... (vezi toată discuția)
Trecerea in cartea de imobil liliana81 liliana81 Buna ziua. Va rog,daca stiti ce trebuie sa transmit la asociatia de proprietari pentru a ma trece in cartea de imobil? totusi nu as vrea sa dau CNP-UL, este o ... (vezi toată discuția)