avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract colaborare intre agentie imobiliara si agent ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract colaborare intre agentie imobiliara si agent imobiliar

Daca poate sa ma ajute cineva, as avea nevoie de un model de contract de colaborare intre agentie imobiliara si agent imobiliar (pfa).
Multumesc anticipat.

Am o agentie imobiliara si doresc sa fac colaborari cu agenti imobiliari, care au PFA si sa primeasca % din incasarea comisionului. Care este modalitatea legala de colaborare si daca puteti sa-mi trimiteti un model de contract de colaborare sau comision.
Va multumesc anticipat

Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare intre agentie imobiliara si agenti imobiliari valigabriela valigabriela Am o agentie imobiliara si doresc sa fac colaborari cu agenti imobiliari, care au PFA si sa primeasca % din incasarea comisionului. Care este modalitatea ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament in regim hotelier - care tip de contract este valabil? Crina14 Crina14 Salutare..Sunt proprietarul unui apartament cu doua camere (camera de dormit si living) si doresc sa-l dau spre inchiriere in regim hotelier. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament in regim hotelier Crina14 Crina14 Salutare..Sunt proprietarul unui apartament cu doua camere (camera de dormit si living) si doresc sa-l dau spre inchiriere in regim hotelier. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)