avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... care este legea prin care pot astazi sa-mi revendic ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

care este legea prin care pot astazi sa-mi revendic 12,5 ari intravilan expropiati

Parintii mei au avut o suprafata de 12,5 ari intravilan, care au fost expropiati in 1974 fara despagubire, neeliberandu-ne nici un act, iar eu gasind doar astazi, prin Foaia de avere, de la Cadastru, mentionarea acestei expropieri.Anterior, am avut Contractul initial de cumparare si situatia suprafetei actuale, din care rezulta lipsa celor 12,5 ari, pe care l-am prezentat la Primarie de 2 ori, solicitand restituirea terenului, dar nu mi-a fost acceptata cerere, pentru musamalizare, deoarece terenul era ultracentral. Am mai citit legi de retrocedare, dar cele mai multe aveau termene care au trecut, in care puteam solicita retrocedarea. Mai exista legi de retrocedare in dreptul intern, prin care pot sa solicit retrocedarea si care sunt, sau pot solicita doar prin art 1 CE ?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Titlu propietate Marius Rujan Marius Rujan Problema se pune in urmatorii pasi : -exista un act de vanzare-cumparare pentru o suparafata de teren intravilan, cu vanzatorul decedat; -vecinatatile ... (vezi toată discuția)
Nr. mostenitori / retrocedare teren cf legea 10 alpha_aquilla alpha_aquilla O sa caut sa fiu succint si pentru usurinta expunerii, voi da cateva nume generice. In speta, este vorba despre un dosar de retrocedare, intrebarea fiind cat ... (vezi toată discuția)
Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor ... vlad19722 vlad19722 Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor rezervatar a vandut terenul intravilan la care am si eu dreptul? Titlul de proprietate a fost ... (vezi toată discuția)