avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Prestari intracomunitare de servicii
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Prestari intracomunitare de servicii

societatea la care lucrez trimite salariati la o societate din CE .acesti salariati sunt transportati de la aeroport la sediul societatii respective.clar li se emite o factura .la randul lor societatea din CE refactureaza societatii din Romania suma respectiva.acesta suma se trece in declaratia 390 ca achizitie intracomunitara sau se trece doar in declaratia 300 ca achizitie intracomunitara scutita sau neimpozabila.acelasi lucru se intampla si cu anumite certificari ale salariatilor.
unii salariati sunt certificati la societatea din CE si societatea respectiva refactureaza societatii din Romania.aceste sume se trec in declaratia 390 sau doar in declaratia 300 la randul achizitii scutite sau neimpozabile.

Alte discuții în legătură

Declaratii 390, 300 gabon gabon Buna ziua, Am o mare rugaminte sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea situatie. In 18.12.2009 am platit avans pentru o achizitie de bunuri intracomunitare, in ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara nicoletabis nicoletabis Administratorul societatii este in Olanda pentru a achizitiona un utilaj, nu s-a inregistrat in ROI inainte de a efectua achizitia( firma este platitoare de ... (vezi toată discuția)
Declaratie 390 prestari servicii deacroxana deacroxana De curand am preluat contabilitatea unei firme de transport marfa. Firma depune tva trimestrial. In luna ianuarie a efectuat un transport intracomunitar din ... (vezi toată discuția)