avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dreptul la propria imagine
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dreptul la propria imagine

cineva ma hartuieste in mod repetat de cateva luni pe internet publicand pozele mele impreuna cu numele si prenumele, pe poze nu se vede fata mea doar corpul, dar pe acest site este mentionat numele si prenumele meu si orasul in care traiesc
pozele publicate au titluri jignitoare, ca si "tarfa" etc. stiu cine a publicat pozele respective iar acum vreau sa-l dau in judecata
vreau sa stiu in ce categorie juridica intra toata povestea astea?
la hartuire? la incalcarea dreptului la propria imagine? altceva?

Alte discuții în legătură

Adresa de e-mail sparta, conturi pe hi5, facebook, etc. mistermoney18 mistermoney18 In urma cu 2 ani am cunoscut pe net o fata cu care am avut o relatie, la distanta, aproape un an, dupa care nu ne-am mai inteles si am hotarat ca ar fi mai ... (vezi toată discuția)
Intrebari legale apropo de continutul unui blog ? corinaandradumitrescu corinaandradumitrescu Buna seara! Am un blog in care scriu de ceva vreme. E cu pseudonim si deci in mod normal nu ar putea sa ma gaseasca pe mine cineva... dar imi pun acum probleme ... (vezi toată discuția)
Pot arunca cu noroi printr-un site? gotic gotic Ideea este relativ simpla si cred ca sau lovit de ea multi oameni, am fost intr-un restaurant cu niste prieteni si a fost ingrozitor din mai multe puncte de ... (vezi toată discuția)