avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Anulare garantie dupa soc mecanic pentru orice ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Anulare garantie dupa soc mecanic pentru orice defectiune

Este posibila anularea certificatului de garantie ca urmare a unui soc mecanic? Am un telefon pe care l-am scapat si astfel i s-a spart ecranul. L-am trimis la firma de la care l-am cumparat in service, mi-au comunicat pretul reparatiei si am fost de acord cu repararea telefonului. Problema mea insa este faptul ca ei au spus ca imi vor anula garantia telefonul din aceasta cauza. Mie personal mi se pare aberant acest lucru avand in vedere ca o viitoare problema a telefonului ar putea fi cauzata de un defect de fabricatie si nu de socul mecanic suferit.

Alte discuții în legătură

Au voie firmele sa minta in scris? tmpqiu tmpqiu Buna ziua, Am o problema incurcata si as dori sa stiu daca are rost sa vb cu un avocat. Se suprapun din pct meu de vedere mai multe abuzuri: 1. EMAG minte ... (vezi toată discuția)
Probleme cu telefonul de la (emag),reclamație la (anpc) Corina271 Corina271 Buna ziua! Am cumpărat un telefon de la EMAG în anul 2018 iar de curând mi-a apărut o pata galbena pe ecran. L-am trimis în garanție iar cei de la ... (vezi toată discuția)
Problema garantie telefon puslic puslic Buna seara. Am achizitionat un telefon Nexus 5x in aprilie 2016 de la marketonline.ro care mai apoi au fost preluati de cei de la cel.ro Pe certificatul meu ... (vezi toată discuția)