avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salarizare asistenti medicali cu studii superioare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salarizare asistenti medicali cu studii superioare

Buna seara. Sunt asistent medical de17 ani in sistem, am gradul principal obtinut in 2001iar anul trecut am absolvit anul trecut Facultatea de asistenta medicala generala cu durata de 4 ani.In noiembrie mi-au fost recunoscute studiile , dar financiar marirea s-a facut respectand procentul de 20%.Motivarea celor din conducere inclusiv biroul RUNOS au spus ca asa zice legea ,nu ca nu ar dispune de resurse financiare.Avem in unitate alte 2 situatii:
-o colega a absolvit in 2008 si are maxim din grila
-a doua colega a absolvit in 2009 si i s-a aplicat acel procent de 20%
Am aflat ca in legislatia recenta ar fi specificat un articol de genul: Promovarile salariale pentru trecerea pe un post cu studii superioare se fac asumand acest post cu unul existent deja in plata. Asi dori sa stiu daca legiuitorul face referire la care dintre aceste situatii pot fi asumata Precizez ca la data transformarii postului eram cu calificativ maxim si la maxim in grila de la PL.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Lamuriri utica utica Am terminat studiile superioare in anul 2009 luna august.Sunt incadrata la o scoala generala pe post de administrator patrimoniu grad I Am fost trecuta de pe ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)
Promovare din studii medii in studii superioare nicco nicco Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie daca promovarea mea a fost corecta din studii medii in studii superioare dupa terminarea facultatii MFC specialiazrea ... (vezi toată discuția)