Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontare cost operatie

Buna seara ,lucrez in MAI sunt ofiter si acum 1 luna m-am operat la SMC la genunchi operatie care m-a costat 1500 euro materialele folosite la operatie de la o firma privata ptr care am primit factura . Cum pot recupera ,sau daca pot recupera ceva din aceasta suma ? VA MULTUMESC :frantic:

Alte discuții în legătură

C.a.s. decontare bani dupa operatie de urgenta. MaitePerroni MaitePerroni Tatal meu a fost operat de urgenta (daca nu ramanea schiop) acum cateva zile.Operatia a fost la sold pentru fractura. Doctorul a spus ca nu au pe stoc placa ... (vezi toată discuția)
Cas - decontare ligamentoplastie rzvb rzvb Am fost operat de curând la genunchi pentru ruptură de ligament încrucișat anterior, intervenția având loc într-o clinică medicală privată. ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani cas lauraepure lauraepure Tatal meu (pensionar) a facut o operatie - dezlipire retina. Costurile opertiei s-au ridicat la aprox. 1500 ron, suma platita de noi. (spitalul de stat ne-a ... (vezi toată discuția)