avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... test logica
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

test logica

am citit saptamana trecuta in Adevarul ca se va introduce la admiterea in magistratura un test de logica eliminator.dar nu erau mai multe detalii. cunoaste cineva mai multe amanunte?
nimeni nu cunoaste mai multe amanunte deocamdata . Doar chestii "neoficiale" ..
Introducerea testelor de logica cred ca e foarte benefica, dupa sentintele unor judecatori!?!?
Respinge cererea introductiva dar admite cererea de chemare in garantie--Judecatoria Piatra Neamt.
Daca o sa citesti atent pe avocatura.com si pe inm-lex.ro/public, o sa vezi ca seintroduc testele LSAT, de logica

you wanna bet .. Piersicuta ?
What do you want to bet?
Pana acum au fot chestii neoficiale, dar dupa cum rezulta din site-ul inm-lex.ro/public, se pare ca vor fi si teste de tip LSAT. Cineva de pe avocatura.com zice ca aceste teste se desfasiara dupa grila si sintez, in locul celui psihologic. Ce ma enerveaza ca nu se stie ceva sigur.............

Alte discuții în legătură

Inm flaviusnet flaviusnet avem programa pt examenul de admitere la inm pe anul 2005.cica se da si un test de logica...era cazul (vezi toată discuția)
Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
= admitere inm 2008 = mikesid mikesid Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie. Asteptam noutati ! (vezi toată discuția)