avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Posibilitate executare sume primite prin mandat postal
Discuție deschisă în Executare silită

Posibilitate executare sume primite prin mandat postal

buna ziua. daca am un cont bancar si este blocat pentru sechestru din cauza unei executari silite, pot primi bani prin mandat postal fara sa-mi fie pusi sub sechestru sau blocati ? adica nefiind practic un cont bancar nu stiu daca se poate stii ca urmeaza sa primesc o anume suma de bani prin mandat postal drept despagubire de catre o societate de asigurari . astept raspuns, multumesc
Cel mai recent răspuns: florindobresvu62@gmail.com , utilizator 18:55, 18 Ianuarie 2024
Daca primiti banii prin mandat postal ,acestia va vor fi inaintati direct la domiciliu sau de la oficiul postal fara a fi necesara parcurgerea procedurii de depozitare in contul blocat pentru sechestru din cauza unei executari silite,


Buna ziua.
(Sper ca nu contravin regulilor forumului intervenind pe subiect): precizarea/ raspunsul Dvs se aplica si in cazul banilor prin Western Union? Chiar daca ii ridici de la o banca?

Multumesc mult
Scuze, revin cu precizare: transferul NU se face in cont bancar. Doar ca ma prezint sa ridic banii de la o banca care are serviciul WU.

Multumesc frumos
Transferurile WesternUnion nu vor fi poprite (cel putin daca ridicati banii in aceiasi zi). Probat.
multumesc frumos pentru informatie .

Alte discuții în legătură

Incasare bani prin western union daca exista poprire pe conturi constanta2001 constanta2001 eu si sotul meu avem poprire pe conturi;daca el este plecat in strainatate,imi poate trimite bani prin western union chiar daca,v am mai spus,avem amandoi ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe cont ionuti876 ionuti876 Buna ziua am pierdut un proces penal in urma caruia contul bancar a fost blocat. Pot primi prin transfer western union sau se blocheaza automat? Va ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar persoana fizica Gabi_16 Gabi_16 Buna ziua, In urma unei executari judecatoresti (pentru care am facut contestatie) m-i s-a pus poprire pe contul bancar. Avand in vedere ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)