avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura cumparare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura cumparare imobil

Buna as avea si eu o intrebare la care as dori un raspuns concret si sigur.Eu sunt in Italia si as dori sa cumpar o casa in Romania, pot face o prucura aici in Italia unde mentionez ca o imputernicesc pe sora mea sa semneze actele in numele meu (AM vorbit cu un notar in ro si mia spus ca nu ,....procura se face in ro...:-(::)
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 14:30, 13 Iulie 2013
Puteti face o procura in Italia, fie la un notar, fie la Consulat, direct in limba romana.In situatia in care o faceti la un notar din Italia, aceasta trebuie tradusa si legalizata semnatura traducatorului in tara.
v-a multumesc,dar nu inteleg totusi de ce notarul cu care am vorbit din Romania mia spus ca nu se poate face,de fapt eu am mers pe conceptia ca se poate face,v-a multumesc din nou si o sa ma interesez unde si cum....:D
Nu puteti face procura in situatia in care nu aveti act de identitate valabil ( buletin, pasaport).
am buletin valabil,dar daca ma pute-ti ajuta sa imi spune-ti ce acte imi trebuie de la sora mea din Romania(buletinul persoanei pe care vreau sa o imputernicescsi imi trebuie si datele proprietarului si casei pe care vreau sa o cumpar?)notarul de aici nu stie ce sa scrie in procura???? ma intreaba pe mine ce trebuie sa contina procura....cred ca o sa incerc la alt notar....
Aveti nevoie de datele coplete de buletin ale persoanei pe care o imputerniciti, cel mai bine o copie dupa cartea de identitate sau pasaport si o copie dupa actul de proprietate al imobilului pe care doriti sa-l achizitionati.

Alte discuții în legătură

Eliberare carte de identitate pypy32 pypy32 Buna ziua, locuiesc in Italia si mia expirat Cartea de Identitate de cateva luni si am fost nevoit sa ma duc in tara sa-l schimb, mentionez ca stau in Italia ... (vezi toată discuția)
Acte identitate Adrian37 Adrian37 Buna ziua. Intampin urmatoarea problema. locuiesc in Anglia si mi-au expirat actele. Serviciul nu imi permite sa vin in tara sa imi reinnoiesc buletinul pentru ... (vezi toată discuția)
Certificat de naștere khadija 40 khadija 40 Bună ziua am și eu o întrebare va rog frumos dacă se poate . Sunt în germania și am un bebe născut aici as vrea sa îi trimit la sora mia procura ... (vezi toată discuția)