avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate pentru II - magazin second hand
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate pentru II - magazin second hand

buna va rog celor care stiu sau detin un magazin de haine second hand,daca ma pot ajuta sa imi zica cum se face receptia marfa la o ii magazin second hand,cum pot transforma hainele din kg in bucati,si cum stabilesc pretul de iesire,va rog ajutatima cei care stiti.va multumesc

Alte discuții în legătură

Magazin second hand Madalina Pascu Madalina Pascu Va rog sa ma ajutati cu un magazin second hand...marfa se achizitioneaza la kilogrram si se vinde la bucata(asta dupa ce cantareste fiecare bucata in ... (vezi toată discuția)
Magazin haine second hand nif05 nif05 Buna ziua, in cazul unui magazin cu haine second hand, daca marfa este achizitionata la kg. si se vinde la bucata, cum se intocmeste receptia? ce trec in nir ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila second hand miraj miraj am mare nevoie de o monografie sh(haine) as vrea sa stiu mai precis cum se face transformarea din kg in bucati si ce documente trebuie intocmite si ce contin ... (vezi toată discuția)