avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caut avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caut avocat

Doresc sa angajez iun avocat din Resita. Sa aiba acces la toate instantele. Sa fie foarte bine pregatit in C.P.P. Atent la detalii de procedura penala (citare; recursuri; actiuni in anulare; schimbare incadrare; etc.). Astept mesaje private.....sau prin e-mail la resita60@yahoo.com -..propuneri.......adrese email........id mesenger.
Cel mai recent răspuns: DoruD , utilizator 09:12, 24 Martie 2009
Sunt asa "rari" "penalistii" in Resita? Sau nu intra pe net........
Probabil ca nu intra pe net:)
Uitati-va in pagina de consultanti:

www.avocatnet.ro/content/con...
Nu inteleg. Un cetatean oricare, un justitiabil sau cum se numeste cel ce are "probleme" cu justitia...........Daca are nevoie de un avocat, cum sa-l aleaga???
Stim toti ca nu toti sunt specialisti in orice domeniu......Cum pot sa imi gasesc un avocat caruia sa ii platesc o ora de consultanta si sa pot obtine niste raspunsuri "competente"? Raspundeti Doamnelor si Domnilor avocati, cum sa alegem??
Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2009
ContSters83008, utilizator
?? #-o

Alte discuții în legătură

Caut avocat Nik05 Nik05 caut avocat in domeniul despre o mostenire o casa fara acte pentru a intra in legalitate (vezi toată discuția)
Recomandare avocat cu experienta dreptul muncii Misogina Misogina recomandare avocat cu experienta dreptul muncii cu birou in Cluj (vezi toată discuția)
Cedo stefymindrut stefymindrut Buna seara, Va rog,am nevoie de serviciile unui avocat in redactarea unei plângeri catre CEDO. Este vorba de un dosar penal, al tatălui meu- fonduri ... (vezi toată discuția)