avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am scos o masea si m-am ales cu sinusurile sparte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am scos o masea si m-am ales cu sinusurile sparte

Buna ziua am si eu o intrebare am fost la un medic dentist din tulcea pentru o extractie dentara mai precis dintele 1.7 si in timpul interventiei doamna doctor din cate am inteles mi-a gaurit sinusul drept si mi-a scapat si radacina dintelui in sinusul drept ! Ca urmare a inceput sa imi sangereze zona foarte tare si am fost trimis de catre doamna doctor sa ma operez de urgenta la constanta la bmf !
Am fost internat si imediat dupa ce m-au internat prin urgenta am fost bagat in sala de operatie unde mi-au facut anestezie totala si am stat 3 ore in operatie! Va dati seama ca am cheltuit niste bani ca nu am fost acolo ca la prajitura "Foarte Multi Bani" Am cumparat si tratament plus drumurile la constanta la consultatii plus ca am pierdut contractul de munca plus ca acum am o frica foarte mare de medici dentisti! Noaptea tresar din aceasta cauza ! Intrebarea mea este am vreo sansa sa ii dau in judecata si sa si castig sau mai bine las lucrurile asa ? Multumesc Frumos pentru timpul acordat! Ps: As dori sa stiu daca dau in judecata i se retrage dreptul de a mai profesa doamnei doctor sa nu mai nenoroceasca si alti oameni!
in mod normal da, aveti.
trebuie sa chemati in judecata atat medicul, cat si asiguratorul sau (medicul e obligat sa incheie contract de asigurare pt malpraxis).
apelati la un avocat din zona dumneavoastra
Multumesc Frumos pentru raspuns! din cate am inteles spunea doamna doctor ca are asigurare de malpraxis! As vrea sa stiu i se retrage dreptul de a mai profesa sau nu ! pentru ca are un stil foarte urat de a se purta cu pacienti chiar si dupa greseala dansei! As putea sa cer si daune morale ? pentru ca am foarte mult de suferit ! Inca o data va multesc pentru raspunsul dumneavoastra foarte promt!
Fata de rezultatul final,aveti dreptul sa desfsarati demersuri catre autoritati pentru verificarea circumstantelor producerii evenimentului,in urma carora sa se constate eventual culpa medicului
Puteti formula plangere impoytriva medicului la comisia de specialitate
Este hazardat a emite raspuns referitor la eventuala solutie la o actiune in instanta.
Este greu de raspuns la eventuala solutie la o actiune in instanta,in conditiile in care nu exista dovada temeinica a culpei medicului,situatia neplacuta putand survenii ca urmare a mai multor factori-independenti de vointa partilor,inclusiv datorita unor modificari sau anomalii anatomice ale pacientului
Tin sa precizez ca doamna doctor a recunoscut printr-o hartie scrisa de catre dansa greseala care a facuto si cum s-a intamplat a semnat si a pus parafa dansei pe acea foaie ! Multumesc Frumos inca o data !
da, evident. nu am vrut sa sune ca un raspuns hazardat.
spetele impotriva medicilor au fost intotdeauna delicate. E de notorietate ideea "Colegiul medicilor nu face niciodata nimic". Cu actele medicale din spital si efectuarea unei expertize, se poate.
Retragerea dreptului de practica se poate realiza numai de colegiul medicilor, iar nu prin instanta.
Daca stiati ca se comporta asa cu pacientii, de ce ati optat pt acest medic?

Alte discuții în legătură

Malpraxis stomatologic? nistor.isabela nistor.isabela În urma unei extracții a unei măsele din maxilarul superior am avut ușoare sângerări timp de cîteva zile. Am sunat stomatologul care m/a trimis la ... (vezi toată discuția)
Caz de malpraxis medical galcsb galcsb Iata cazul: O ruda din familie (30 de ani) naste prin cezariana.Dupa ce iese din spital cu bebe,la o saptamana are dureri in zona abdominala,colici ... (vezi toată discuția)
Cum obtin banii pe care i-am cheltuit cu spitalizarea in urma incompetentei dentistului meu-malpraxis? CmiMady CmiMady In urma extractiei molarului de minte,am facut o infectie urata,care mi-a afectat glandele salivare si mi s-au inflamat ganglionii pe ambele parti ale ... (vezi toată discuția)