avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma in Ungaria
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma in Ungaria

As dori sa stiu daca pot sa-mi infiintez un SRL in Ungaria (kft). Sunt cetatean roman, cu domiciliul in Romania. Daca da, v-as ruga sa-mi spuneti cum se procedeaza, de ce am nevoie, si cat ma costa.
Cel mai recent răspuns: gendacsongi , utilizator 14:49, 3 Septembrie 2021
Buna seara .
Inmatricularea firmei are loc la sediul principal de activitate,deci in Ungaria,asa ca intrebati acolo despre detaliile acestea .
Daca faceti firma in Romania,dar fiiliala sau punctul de lucru in Ungaria,atunci infiintati firma in Romania,si declarati punctul de lucru in Ungaria .
Cu stima,
Marius Bote .
Trebuie sa aveti in vedere legislatia de la sediul social al societatii, respectiv Ungaria. Am cunostinta ca sunt necesare aceleasi acte ca si in Romania, diferenta fiind capitalul social minim este de 7500 Ron.
capitalul social pentru infiintarea unei societati in Ungaria este de 500.000 HUF, din care 100.000 se varsa pe loc iar diferenta in decurs de 1 an se va pune la dispozitia societatii.
ca sa va deplasati personal la autoritatile abilitate nu este recomandat, deoarece exista riscul sa nu fiti primiti sau sa nu puteti prezenta documentele cerute. apelati la serviciile unui avocat sau notar.
Aici puteti sa gasiti informatii despre infiintare firma in Ungaria firmaungaria.site11.com/
Capitalul social pt infiintarea unei SRL in Ungaria nu mai este 500.000 HUF, ci mai exact 3 milioane de Ft, care inseamna 8.000 EUR. VEzi detali aici: [ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Persoana juridica straina, radiata, asociat in persoana juridica romana ContSters69724 ContSters69724 Buna ziua. Am urmatorul caz: Un off-shore cu sediul in SUA a fost radiat. Problema este ca aceasta persoana juridica straina este asociat intr-o firma ... (vezi toată discuția)
Reducere capital social scorus69 scorus69 care este procedura pentru reducere de capital (vezi toată discuția)
Srl cu cont în uk Gabigabi67 Gabigabi67 Buna dimineața In zilele următoare voi deschide un SRL, însă as dorii ca, contul meu sa fie acela din străinătate nu din Romania , credeți că este ... (vezi toată discuția)