avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neachitare cheltuieli de judecata, consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neachitare cheltuieli de judecata, consecinte

Buna ziua! Am si eu o intrebare. Am fost condamnata cu suspendare la 8 luni cu termen de incercare 2 ani si trebuie sa platesc cheltuieli de judecata in valoare de 1500 lei. Daca nu am un venit stabil si nu pot plati acesti bani, ce consecinte sunt? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: moran , utilizator 21:56, 5 Septembrie 2013
Daca nu achitati cheltuielile de judecata nu veti putea face reabilitarea judecatoreasca.
multumesc de raspuns. Dar ce inseamna "reabilitarea judecatoreasca" ...mai pe romaneste? Scuze, dar nu inteleg!
Vroaim sa stiu d.p.d.v. legal, ce se intampla daca nu am de unde sa dau banii astia? O sa fac inchisoare cu munca platita sau ceva de genu' asta?
adica sa nu mai aveti cazier.
Aha, multumesc mult de tot. Problema e ca eu abia ma descurc cu cheltuielile de zi cu zi, si chiar nu stiu cum o sa fac cu aceste cheltuieli de judecata care oricum mi se par enorme ptr un proces care a durat 10 minute si un dosar de 75 de pagini si cu multa colaborare din partea mea. Ma rog.... Inca o data foarte multumesc.

Alte discuții în legătură

Am de platit daune morale eugen stanisteanu eugen stanisteanu In urma unui conflict cu un politist, acesta m-a dat in judecata si am primit un an si 6 luni cu suspendare si trebuie sa-i platesc daune morale in valoare de ... (vezi toată discuția)
Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti CosminV CosminV Salutari la toata lumea. Am si eu un vecin ce ma cheama in judecata pe mine si pe sotia pt "granituire" facand o plangere unde spune tot felul de ... (vezi toată discuția)
Interpretare sentinta-anulare permis si termen redobandire lucyemy91 lucyemy91 buna ziua in primul rand mi s-a luat permisul pentru alcool si dupa o lunga perioada mi s-a dat sentinta definitiva insa nu prea stiu ce inseamna am inteles ... (vezi toată discuția)