avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Pot angaja un Maistru mecanic auto ( cod COR 311509) care are calificare de lacatus mecanic auto (scoala profesionala) si mecanic masini si utilaje pt autov ( diploma bacalaureat)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 22 August 2013
Cred ca pentru a fi angajat ca maistru mecanic auto sunt necesare minim studii medii sau postliceale.
Opinia mea, in speta, este ca puteti angaja pe o astfel de functie o persoana care indeplineste conditiile mentionate de dvs mai sus.
Multumesc!
Atenţie şi la cerinţele înscrise în fişa postului privind pregătirea profesională
Pentru maistru mecanic auto sunt necesare fie studii medii , fie studii postliceale.
Certificatul de absolvire (calificare) este însoţit de un supliment descriptiv unde sunt înscrise unităţile de competenţă specifice. Aceste UC-uri ar trebui să fie înscrise în cerinţele fişei postului.

Alte discuții în legătură

Studii medii luminita29 luminita29 Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)
Incadrare maj maj daca o persoana a absolvit 12 clase fara bacalaureat poate ocupa functia corespunzatoare cor 331305? Din ce am mai citit consider ca da ,dar nu sunt sigur (vezi toată discuția)
Calificare si incadrare pe post george_x george_x cineva a pus o intrebare asemanatoare, dar raspunsul n-a fost foarte clar. 1) sa spunem ca eu vreau sa angajez pe cineva pe un post diferit de calificarea ... (vezi toată discuția)