avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Taximetrist cu cazier, se poate?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Taximetrist cu cazier, se poate?

Am permis categoria B si intentionez sa-mi iau atestatul pentru a putea desfasura activitatea de taximetrie.Pot sa fac cursurile si sa dau examen pentru a obtine acest atestat in conditiile in care sunt condamnat definitiv cu suspendare pentru luare de mita si inca nu am fost reabilitat de drept? Apoi , ulterior pot sa devin PFA ca taximetrist tinand cont de condamnarea definitiva cu suspendare susamintita? Mama are un autoturism Dacia Logan care a implinit 8 ani si vrea sa-mi dea mie masina pentru a face taximetrie. As putea sa fac taximetrie cu un autoturism de 8 ani cu care nu s-a mai facut taximetrie anterior?

Alte discuții în legătură

Redobandirea permisului de conducere SorinL SorinL Buna, in 16 ianuarie 2007 mi-a fost anulat permisul de conducere pentru conducerea sub influenta alcoolului a unui autovehicul pe drumurile publice. Sentinta a ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere marinica112 marinica112 buna ziua,am si eu o intrebare,am permisul anulat deoarece am fost prins baut la volan,am fost la tribunal si am primit pedeapsa de 8 luni inchisoare pt ... (vezi toată discuția)
Pe 7 septiembre am proces penal ptr laurea permisului din 28-08-2017 ... Dor72 Dor72 Pe 7 sep am proces penal ptr luarea permisului din 28-08-2017 art 336 cod penal locuiesc in madrid am trimis doamnei avocat referinte de la munca trei ... (vezi toată discuția)