Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Taximetrist cu cazier, se poate?

Am permis categoria B si intentionez sa-mi iau atestatul pentru a putea desfasura activitatea de taximetrie.Pot sa fac cursurile si sa dau examen pentru a obtine acest atestat in conditiile in care sunt condamnat definitiv cu suspendare pentru luare de mita si inca nu am fost reabilitat de drept? Apoi , ulterior pot sa devin PFA ca taximetrist tinand cont de condamnarea definitiva cu suspendare susamintita? Mama are un autoturism Dacia Logan care a implinit 8 ani si vrea sa-mi dea mie masina pentru a face taximetrie. As putea sa fac taximetrie cu un autoturism de 8 ani cu care nu s-a mai facut taximetrie anterior?

Alte discuții în legătură

Redobandirea permisului de conducere SorinL SorinL Buna, in 16 ianuarie 2007 mi-a fost anulat permisul de conducere pentru conducerea sub influenta alcoolului a unui autovehicul pe drumurile publice. Sentinta a ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere marinica112 marinica112 buna ziua,am si eu o intrebare,am permisul anulat deoarece am fost prins baut la volan,am fost la tribunal si am primit pedeapsa de 8 luni inchisoare pt ... (vezi toată discuția)
Pe 7 septiembre am proces penal ptr laurea permisului din 28-08-2017 ... Dor72 Dor72 Pe 7 sep am proces penal ptr luarea permisului din 28-08-2017 art 336 cod penal locuiesc in madrid am trimis doamnei avocat referinte de la munca trei ... (vezi toată discuția)