Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Conditii pentru constructia unei parcari

Langa blocul in care locuiesc, mai exact la 0.5 m se construieste o parcare cu dale. Mentionez ca locuiesc la parter. M-ar interesa sa stiu care sunt conditiile legale in care se poate construi o parcare in vecinatatea unui bloc. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Constructie bloc locativ in vecinatate steluta79 steluta79 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Locuiesc intr-un bloc cu 7 etaje, si, recent, vis-a-vis de bloc, mai exact chiar peste drum, au inceput lucrarile pentru ... (vezi toată discuția)
Revocare/reziliere contract concesiune.un dezvoltator imobiliar proprietar al unui teren de 440 m2 pe ... floryn35 floryn35 Un dezvoltator imobiliar proprietar al unui teren de 440 m2 pe care se află o construcție ( sediu firmă) a concesionat în anul 2021 de la primărie, un ... (vezi toată discuția)
Necesitate acord casa calcan adi_obs_com adi_obs_com Buna ziua! Locuiesc intr-o locuinta tip duplex P+1E. In partea dreapta este cealalta locuinta din duplex, iar alipit de mine in partea stanga se ridica o ... (vezi toată discuția)