avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii de sanatate pentru venituri din activitati ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii de sanatate pentru venituri din activitati agricole

o persoana are dubla cetatenie (inclusiv cea romana) si este stabilita in America, unde are si calitatea de asigurat. in anul 2013 a realizat venituri din agricultura in Romania. ca urmare a acestui fapt persoana in cauza are obligatia platii contributiei de sanatate in Romania? in masura posibilitatii va rog sa imi indicati temeiul legal.
multumesc!

Alte discuții în legătură

Contributie sanatate camellia_camy camellia_camy Buna ziua ! As dori sa va intreb in conditiile in care in luna octombrie m-am angajat cu contract de munca si mi se opresc asigurari la sanatate ,ce prevede ... (vezi toată discuția)
Contract de asigurare in sistemul public de sanatate gelone gelone pentru ca o persoana fizica fara venituri sa-si poata plati asigurarea de sanatate ce acte ii sant necesare si care este procedura? (vezi toată discuția)
Impozit sanatate, venituri din inchirieri. roby3 roby3 Buna ziua, S-a afisat o lista la sediul CNAS din judet si pe site cu detalile personale cu suma, nume si adresa completa. Suma de plata este pe 4 ani in ... (vezi toată discuția)