avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce instanta este abilitata ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce instanta este abilitata ?

Doresc sa ma adresez, unei instante in contencios administrativ, pentru anularea unei sentinte in dosar cu numar fals, data de Curtea de Apel Alba si mentinuta la ICCJ, desi ,in permanenta, am solicitat judecarea in dosarul in care am depus Plangerea penala inregistrata conform cu art 93 din Hot 614/2008 a CSM, schimbarea nr de dosar facandu-se fara a exista casarea sentintei sau conexitate cu alt dosar, prev de art 99 indice 2 din aceeasi hotarare, pentru distrugere probe, dandu-mi sentinta fara a exista plangere penala. Deoarece este implicat si ICCJ, care este instanta abilitata in judecarea fondului de anulare a sentintelor, Tribunalul Hunedoara, sau Tribunalul Bucuresti ?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Care este instanþa competentã sã judece o cauzã având ca obiect legea nr. 544/2001? stroe maqrcel stroe maqrcel M-am adresat cu o plangere in contencios ad-tiv impotriva Curtii de Apel Alba la ICCJ ,pentru refuz de eliberare documente, care au raspuns ca ei nu judeca in ... (vezi toată discuția)
Participantii la procesul penal fordfiesta fordfiesta Buna ziua am fost judecat pt loviri si alte violente la instanta ,la 2 termene procurorul nu s-a mai prezentat sentinta s-a dat fara parerea procurorului nu ... (vezi toată discuția)
Casare cu trimitere spre rejudecare la instanta de fond geo-vem geo-vem Am avut un recurs in contencios la Inalta Curte de Casatie , mi-a fost admisa cererea sa casat sentinta in totalitate si a retrimiso spre rejudecare ,asta ce ... (vezi toată discuția)