avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abuz arendas
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abuz arendas

Un teren arabil (mostenit de la bunici) dat in arenda de 10 ani de zile si fara a i se mai plati dividente mostenitorilor in ultimii 7 ani de zile pe motivul lipsei actelor succesorale (exista un contract pe numele unui mostenitor..cu aceasta societate).Intrebarea este unde pot reclama sau ce institutie pot sesiza pana a se ajunge la un executor judecatoresc.Multumesc

Alte discuții în legătură

Arenda pamant rellutu rellutu Am o supraf.de 3 ha pamant (mostenire de la bunici) d ati in arenda in 1995 de catre un var de al meu.Arendasul a oprit de 8 ani distribuirea dividentelor ... (vezi toată discuția)
Ma poate "lumina" cineva? bettyna bettyna Buna seara, Avem urmatoarea speta: un teren ce are mai multi mostenitori. Nici un mostenitor nu a cerut vreme de 10 ani iesirea din indiviziune. Dupa acesti ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare. buna! tatal meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea ... MMon MMon Buna! Tataul meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea succesorala pt niste terenuri apartinand bunicilor. Fratele acestuia (decedat intre timp ... (vezi toată discuția)