avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Valabilitate cerere
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Valabilitate cerere

Buna ziua! As dori sa stiu care este valabilitatea unei cereri depuse la o autoritate locala - primarie - in conditiile in care aceasta a fost inregistrata, aprobata si trimisa functionarului responsabil cu solutionarea cererii. Daca au trecut cele 30 de zile si functionarul nu a rezolvat cererea, ce este de facut? Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Am facut o sesizare la primaria cluj in legatura cu unele abateri ... Waters Waters Am facut o sesizare la Primaria Cluj in legatura cu unele abateri de la legea 196/2018 in cadrul asociatiei in care locuiesc. Ca urmare, Primaria mi-a trimis ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003 - taraganare din partea primariei cip77 cip77 Buna ziua Astept un sfat in urmatoarea problema: Am depus inca din august 2006 cerere la primarie, conform Legii 15/2003 la care am primit intr-un final ... (vezi toată discuția)
Termen de rezolvare a unei cereri la primarie agsimona agsimona Buna ziua. Am depus la primarie o cerere. Cei de acolo mi-au cerut sa fac si o lista a celor ce doresc ce solicitam eu. Am facut lista ceruta de ei. Problema ... (vezi toată discuția)