Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce acte imi trebuiesc pt inceperea procesului?

Buna ziua tuturor. in calitate de reclamanta care doresc sa deschid o succesiune in instanta(prin medeiere nu s-a putut ), ce acte imi trebuiesc pt inceperea procesului ?va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Neprezentare val_sorina val_sorina buna ziua...din motive personale nu m-am putut prezenta la un termen al carui reclamant sunt eu.....era primul termen....din procesul deschis de ... (vezi toată discuția)
Vreau să renovez casa părintească, dar succesiunea nu e dezbătută încă. exista vreo baza legală în care fratele meu îmi poate face reclamație pentru că doresc s-o îmbunătățesc? BebeM71 BebeM71 Buna ziua, As dori un sfat pentru urmatoarea situatie: Eu locuiesc in casa parintilor mei decedati. Aici locuiesc de cand m-am nascut. In total suntem 3 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ma confrunt cu o problema , tatal meu a murit acum ... ramoionut ramoionut Buna ziua ma confrunt cu o problema , tatal meu a murit acum o luna eu si sora mea nu suntem in relatii cu actuala sotie ( mama vitrega ) am reusit sa fac rost ... (vezi toată discuția)