avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aparat de ascultat telefonul, daune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aparat de ascultat telefonul, daune

In urma cu 1 an sotul cu care acum sunt in divort a achizitionat un aparat de ascultat pe care l-a montat in masina. De existenta acestuia stiu 2 persoane si pot proba cu factura vodafone ca accesa un nr pt a asculta. Pot sa-i cer daune?

Alte discuții în legătură

Utilizator abonament vodafone florificiu florificiu Buna ziua Sunt utilizator Vodafone de cand ma stiu si doresc sa ma ajutati intr-o problema arzatoare.Abonament pe numele meu,utilizator cu cont pe Myvodafone ... (vezi toată discuția)
Tagada de paternitate mady2271 mady2271 Am avut o relatie cu cineva 2 ani si jumate si am un copil de 1 an si 11 luni. Tatal copilului m-a dat in judecata de tagada de paternitate si am un proces pe ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract telefonie mobila de catre alta persoana florificiu florificiu Buna seara Va prezint problema mea cu rugamintea de a ma sfatui in incercarea mea de a rezolva aceasta incurcatura. In urma cu trei ani , in urma unui ... (vezi toată discuția)