avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... lndemnizatia de insotitor la persoana cu dizabilitati
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

lndemnizatia de insotitor la persoana cu dizabilitati

Va rog frumos sa-mi spuneti cat este indemnizatia de insotitor la persoana cu dizabilitati,suma exacta,daca s-a marit si ea odata cu salariul minim . De asemenea ,va rog frumos sa-mi spuneti daca se opresc si din acestea sanatate,pensie etc. ce se opreste la un salariu. Multumesc mult .

Alte discuții în legătură

Va scădea venitul persoanelor cu dizabilități ? saintromania saintromania Salutări tuturor! Am o nelămurire privind venitul net al persoanelor cu dizabilități, conform noului proiect de lege a pensiilor depus de câteva zile în ... (vezi toată discuția)
Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană ... nitulescugabrielasimona nitulescugabrielasimona Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană cu handicap cu însoțitor? Mulțumesc frumos. (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre ajutor asistent personal si de insotitor androidu androidu Spunetimi va rog care este diferenta intre ajutor asistent personal si de insotitor pentru o persoana cu probleme grave de sanatate. Sotia sa are grija de ... (vezi toată discuția)