avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract pregatire sportiva - clauze abuzive?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract pregatire sportiva - clauze abuzive?

Baiatul meu in varsta de 14 ani participa la antrenamente de arte martiale la un "club".Timp de 5 ani am platit taxele fara sa existe vreo forma scrisa a acestui parteneriat, nici macar chitante.De la 1 septembrie antrenorul ne impune un contract in care ne angajam sa platim doua luni in cazul in care decidem sa paraseasca clubul si sa platim si pentru cele doua luni de vacanta de vara chiar daca baiatul nu merge si nu va merge la antrenamente.In cazul in care nu semnam acest contract vom plati mult mai scump in fiecare luna. L-am anuntat de acum ca baiatul nu mai vine din 30 iunie dar asta nu schimba cu nimic conditiile contractului : el vrea sa ma angajez in scris ca platesc iulie si august. In cazul in care nu semnez imi cere o taxa lunara marita cu 50% ceea ce este foarte mult.Nu sunt obligata sa semnez desigur dar v-as fi recunoscatoare daca cineva ar putea sa-mi spuna daca este legala aceasta impunere prin contract.Sa ne ceara bani pentru doua luni in care ne ne ofera nimic pentru acesti bani ci suntem numai pedepsiti daca am decis sa parasim clubul. Chiar daca informam cu 8 luni inainte.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Partner(i)/grup/club arte martiale AliceCCC AliceCCC Buna ziua! Spuneti-mi va rog; sunt luptator de arte martiale (mma) (fara vreo licenta/act de antrenor) si doresc pt inceput sa imi caut 1-3 parteneri de ... (vezi toată discuția)
Contract de pregătire sportiva! cum pot anula contractul? Gulerezsimona Gulerezsimona Buna seara! Băiatul meu in vârsta de 14 ani a practicat arte marțiale la un club din Focsani! Am semnat un contract de pregătire sportiva pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Băiețelul meu în vârstă de 13 ani a fost legitimat la un ... sandutudorache sandutudorache Băiețelul meu în vârstă de 13 ani a fost legitimat la un club de baschet dar din cauza programului scolar nu putea ajunge la orele de antrenament . Acum ... (vezi toată discuția)